Egg-wrap met warmgerookte zalm
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
1 pièce(s)
Portobello
62.5 g
Tomates cerises rouges
½ pièce(s)
Petit oignon rouge
3 pièce(s)
Œuf de poule
2.5 g
Épices italiennes
50 g
Épinards
40 g
Dip de pesto d'avocat
75 g
Saumon fumé à chaud
½ cs
Huile d'olive
½ cs
Beurre
1 cs
Huile d'olive vierge extra
à votre goût
Vinaigre de vin blanc
à votre goût
Poivre et sel
Snijd de portobello in dunne plakken. Halveer de cherrytomaten. Snipper de rode ui.
Breek 3 eieren per persoon in een grote kom en kluts los met de Italiaanse kruiden en wat peper en eventueel zout. Roer de helft van de spinazie door het eimengsel. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg vervolgens het eimengsel met spinazie toe aan de pan en bak 1 egg-wrap per persoon 1 - 2 minuten per kant. Haal uit de pan en bewaar apart.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan. Voeg de portobello en rode ui toe en bak 2 - 4 minuten op middelhoog vuur. Besmeer de wraps met de helft van de avocado-pestodip en leg de portobello erbovenop. Meng ondertussen de cherrytomaten, de rode ui, de overige spinazie, de overige avocado-pestodip en 1 el extra vierge olijfolie per persoon in een saladekom. Roer alles goed door tot een salade.
Verdeel de warmgerookte zalmsnippers over de wraps. Vul de wraps met de salade. Vouw de wrap dicht. Serveer de overige salade naast de egg-wrap.