Receptontwikkelaar Chiara: "Ik hou van alle soorten curry's, én van experimenteren in de keuken met verschillende smaken. In deze versie op z'n Birmaans gaar je varkensvlees in een kruidige curry van garam masala, vers citroengras, gember, kurkuma en tomatenpuree. Om het gerecht wat frisheid te geven maak je er een salade van mango en koriander bij!"
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
Witte langgraanrijst
Varkensreepjes met Oosterse kruiden
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Gemberpuree
⅓
Tomatenpuree
½ zakje(s)
Garam masala
¾ tl
Gemalen kurkuma
Champignons
50 gram
Witte kool en wortel
Limoen
20 gram
Mangochutney
Ongezouten pinda's
5 gram
Verse koriander
1 stuk(s)
Handsinaasappel
1 el
Zonnebloemolie
100 ml
Zoutarme kippenbouillon
Peper en zout