
Receptontwikkelaar Chiara: "Ik hou van alle soorten curry's, én van experimenteren in de keuken met verschillende smaken. In deze versie op z'n Birmaans gaar je varkensvlees in een kruidige curry van garam masala, vers citroengras, gember, kurkuma en tomatenpuree. Om het gerecht wat frisheid te geven maak je er een salade van mango en koriander bij!"
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Varkenshaasstukjes
100 gram
Aardappelen
½ zakje(s)
Garam masala
50 gram
Bruine snelkookrijst
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Gemberpuree
¾ tl
Gemalen kurkuma
50 gram
Witte kool en wortel
10 gram
Ongezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
⅓
Tomatenpuree
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Vers citroengras
1 stuk(s)
Sinaasappel
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Zonnebloemolie
100 ml
Zoutarme kippenbouillon



