
De groene currykruiden die je gebruikt om dit gerecht op smaak te brengen zitten vol geurige specerijen zoals gember, steranijs en citroengras - de perfecte mix van smaken voor een heerlijke groene curry!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 ml
Kokosmelk
75 gram
Witte langgraanrijst
200 gram
Groentemix met witte kool
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Cashewstukjes
(Bevat: Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Limoen
½ zakje(s)
Groene currykruiden
10 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat: Vis)
½ zakje(s)
Gele currykruiden
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Gemberpuree
1 el
Zonnebloemolie
50 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Vervang de bouillon dan met dezelfde hoeveelheid water.


