Dit gerecht zet je supersnel op tafel - wij hebben de aardappelschijfjes alvast voorgekookt en de snijbonen gesneden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelschijfjes
50 gram
Gesneden snijbonen
2 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Citroen
90 gram
Garnalen
2.5 gram
Verse krulpeterselie
125 gram
Rode kerstomaten
7.5 ml
Basilicumcrème
15 gram
Spekreepjes
½ stuk(s)
Rode ui
2.5 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel veel eiwitten en calcium? Samen met de snijbonen levert deze maaltijd je een goede dosis calcium, voor sterke botten en tanden.
Tip: Je kunt de cherrytomaten ook eerst halveren voordat je ze aan de pan toevoegt.