Wil je jouw zelfgemaakte tzatziki extra body en smaak geven en heb je tijd over? Laat de yoghurt dan eerst nog uitlekken in een fijne doek.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Aubergine
250 gram
Aardappelen
50 gram
Biologische volle yoghurt
20 gram
Aioli
2 stuk(s)
Kippendijfilet
⅓ stuk(s)
Komkommer
0.17 zakje(s)
Gedroogde oregano
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
Tip: Hoe langer je de kip laat marineren, hoe meer smaak hij krijgt. Heb je ‘s ochtends tijd? Marineer de kip dan al en laat de smaken tot gebruik intrekken in de koelkast.
Tip: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!