Wist je dat Parmigiano Reggiano zijn naam te danken heeft aan de streek waar deze kaas geproduceerd wordt? Namelijk de Italiaanse provincies Parma en Reggio Emilia.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Passata
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
250 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Paprika
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Oranjehoen kipburger
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!