“Tricolore” pasta is natuurlijk gekleurd met natuurlijke ingrediënten zoals tomatenpuree en spinazie. Het resultaat is een leuke en aantrekkelijke maaltijd boordevol extra smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
30 gram
Zongedroogde tomaten
75 gram
Culinaire room
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Spinazie
25 gram
Rode pesto
5 gram
Vers basilicum
25 gram
Geraspte mozzarella
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
10 gram
Zonnebloempitten
90 gram
Farfalle
1 el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Dit recept is hoog in calorieën. Let jij op je calorie-inname? Bereid dan alle pasta, maar serveer 2/3. Je kunt de overige pasta een ander moment gebruiken.