
Za’atar is een groene kruidenmelange die heel populair is in het Midden-Oosten. Deze kruidige, frisse melange dankt zijn smaak aan ingrediënten als sumak en tijm.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Aubergine
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
½ stuk(s)
Mini-komkommer
¼ stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Biologische yoghurt op z'n Grieks
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ zakje(s)
Griekse kruidenmix
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
½ stuk(s)
Tomaat
½ head
Botersla
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout


Tip: Je kunt eventueel ook meer knoflook gebruiken.

