HelloFresh
topBanner
Kalkoenmedaillons met romige pasta

Kalkoenmedaillons met romige pasta

met courgette, paprika en semi-gedroogde tomaten

Supersnel
Lees meer

In veel landen is kalkoen extra populair tijdens de feestdagen. Wist je dat bijna 9 op de 10 Amerikaanse huishoudens kalkoen eten tijdens Thanksgiving?

Labels:BalansLekker snel
Allergenen:Glutenbevattende granenSojaMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

1 stuks

Knoflookteen

½ stuks

Courgette

75 g

Gesneden ui

100 g

Paprikareepjes

35 g

Semi-gedroogde tomaten

3 tl

Italiaanse kruiden

4 stuks

Kalkoenmedaillons

180 g

Snelkook fusilli

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

200 ml

Kookroom

(BevatMelk (inclusief lactose))

25 g

Geraspte Italiaanse kaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

½ stuks

Groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)3655 kJ
Energie (kcal)874 kcal
Vetten46.0 g
waarvan verzadigd22.0 g
Koolhydraten80 g
waarvan suikers13.0 g
Vezels6 g
Eiwitten33 g
Cholesterol0 mg
Zout2.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Hapjespan met deksel
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Pers de knoflook of snijd fijn.Snijd de courgette in blokjes van 1 - 2 cm. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel. Fruit de knoflook en de gesneden ui 1 - 2 minuten op middelhoog vuur.

2

Voeg de courgette, paprikareepjes, semi-gedroogde tomaten en Italiaanse kruiden toe aan de hapjespan. Bak 3 - 4 minuten. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bestrooi de kalkoenmedaillons met flink wat peper en zout en bak 3 minuten per kant.

3

Voeg 150 ml warm water per persoon toe aan de hapjespan met groenten.Verkuimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de hapjespan en breng aan de kook.Voeg de snelkookfusilli toe en kook, afgedekt, 2 - 3 minuten. Zet het vuur laag, voeg de kookroom toe en laat 2 minuten inkoken. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de fusilli over diepe borden.Garneer met de geraspte Italiaanse kaas.Serveer de kalkoenmedaillons op de pasta.