
De beenham hebben we al voor je gemarineerd met honing en mosterd - hij kan dus zo de oven in!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Rosevalaardappelen
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
2 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Sinaasappel
200 gram
Beenham met honing-mosterdmarinade
½ stuk(s)
Prei
150 gram
Haricots verts
3 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Sjalot
40 gram
Cranberrychutney
50 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Snijbiet en veldsla
150 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Mosterd
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
2.5 el
Olijfolie
½ el
Bloem
½ tl
Rodewijnazijn
1.5 el
[Plantaardige] boter

Tip: Leg 2 houten lepels in de lengte onder de aardappel, zodat je de aardappel niet doorsnijdt (zie stapfoto).




