Skip to main content
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Soja
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 stuk(s)

Havermout

(Bevat: Gluten)

500 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

25 gram

Dadelstukjes

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

30 gram

Chocoladevlokken

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja)

40 gram

Walnoten

(Bevat: Noten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kJ)2356 kJ
Energie (kcal)563 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers27.9 g
Vezels6 g
Eiwitten20 g
Zout0.8 g

Benodigdheden

Steelpan
Kleine kom

Instructies

1

Meng de havermout, halfvolle melk en het grootste deel van de dadelstukjes in een steelpan met deksel. Verwarm de havermout tegen de kook aan gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Roer regelmatig goed door.

2

Roer de helft van de chocoladevlokken door de havermout en verdeel over de ontbijtkommen. Garneer de havermout met de walnoten, overige chocoladevlokken en overige dadelstukjes.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Luxe geitenkaas in bladerdeeg met cranberrychutney

Luxe geitenkaas in bladerdeeg met cranberrychutney

met knoflook-rozemarijn aardappeltjes en haricots-vertssalade
Marokkaanse stoof met witte kaas

Marokkaanse stoof met witte kaas

met dadelstukjes, courgette en Afrikaanse kruiden
Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberries

Havermoutrepen met chocolade, walnoten en cranberries

+/- 14 repen | Bak het zelf met verse ingrediënten
Volle kwark met oranje fruit

Volle kwark met oranje fruit

met pistachenoten en dadels
Caesar-stijl salade als extra

Caesar-stijl salade als extra

Bijgerecht | Met truffeldressing, walnoten en parmigiano reggiano
Parelcouscous met champignons, gruyère en walnoten

Parelcouscous met champignons, gruyère en walnoten

Met rucola voor wat pit
Rozijnenpannenkoekjes

Rozijnenpannenkoekjes

Met frambozen
Krokante witvis met pesto-gnocchi

Krokante witvis met pesto-gnocchi

Met havermout, courgette en citroen
Flammkuchen met zuurkool en spek

Flammkuchen met zuurkool en spek

met salade van rucola, appel en walnoot
Grote garnalen in citroen-knoflookmarinade

Grote garnalen in citroen-knoflookmarinade

met parelcouscous, zachte geitenkaas en noten-kruidentopping
Grote garnalen in knoflookmarinade

Grote garnalen in knoflookmarinade

met parelcouscous, zachte geitenkaas, leccino olijven en noten-kruidentopping
Krieltjessalade met appel, geitenkaas en walnoten

Krieltjessalade met appel, geitenkaas en walnoten

Met gemengde sla en honing
Bananensmoothie met havermout

Bananensmoothie met havermout

met kokosmelk en dadelstukjes
Portobello uit de oven met verse rozemarijn

Portobello uit de oven met verse rozemarijn

Met zachte geitenkaas, knapperige walnoten en honing
Romige fusilli met spinazie en geitenkaas

Romige fusilli met spinazie en geitenkaas

Een Italiaans gerecht met volkoren pasta en walnoten
Volle kwark met appel en banaan, pistachenoten en dadels

Volle kwark met appel en banaan, pistachenoten en dadels

Portobello’s uit de oven met geitenkaas en walnoten

Portobello’s uit de oven met geitenkaas en walnoten

Salade met peer, danablue en walnoot

Salade met peer, danablue en walnoot

Met gepofte aardappel en courgettelinten
Romige fettuccine met broccoli

Romige fettuccine met broccoli

Met geitenkaas, walnoten en zongedroogde tomaatjes
Portobello met geitenkaas uit de oven

Portobello met geitenkaas uit de oven

Met walnoten, honing en verse rozemarijn

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Tortellonisoep met spinazie op z'n Italiaans

Tortellonisoep met spinazie op z'n Italiaans

met Italiaanse kaas en basilicumcrème
Noedels op z'n Singaporees met garnalen en buikspek

Noedels op z'n Singaporees met garnalen en buikspek

geïnspireerd op Hokkien Mee, met gefrituurde uitjes en limoen
Biefstukreepjes à la lomo saltado met frietjes

Biefstukreepjes à la lomo saltado met frietjes

Peruaanse klassieker, met tomaat, peterselie en paprika
Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli

Romige kipgehaktballetjes met orzo en broccoli

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes

Sticky kalkoensaté met gesmoorde kokosboontjes

met rijst, rode peper en gele currykruiden
Romige groenelinzenstoof met pecorino

Romige groenelinzenstoof met pecorino

met boerenkool en knoflook-maanzaadbroodje
Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella

Pesto mac & cheese met kaasblokjes en mozzarella

met verborgen groenten voor kinderen: broccoli
Kikkererwtencurry met zoete aardappel

Kikkererwtencurry met zoete aardappel

met rijst, abrikozenchutney en verse kruiden
Goedgevulde couscousbowl met witte kaas

Goedgevulde couscousbowl met witte kaas

met zoete aardappel, citroen, amandelen en komkommer
Entrecote met appelsiengeglaceerde wortels en amandelschaafsel

Entrecote met appelsiengeglaceerde wortels en amandelschaafsel

met zoete-aardappelpuree, uiensaus en komkommersalade
Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt

Keto-vriendelijke varkenshaassalade met witte kaas en komkommeryoghurt

met geroosterde aubergine, botersla en cashewstukjes
Kaasschnitzel met knoflookpatatjes

Kaasschnitzel met knoflookpatatjes

met romige komkommer-appelsalade en verse kruiden
Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room

Vistaco's met avocado-kiwisalsa en zure room

met jalapeño, rode kool en verse kruiden
Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas

Frisse krieltjessalade met tonijn en witte kaas

met kappertjes, sperziebonen en verse dille
Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's

Kipfilethaasje in zoete sojasaus met pikante honingpinda's

met knoflookrijst, paksoi en wortel
Worstenbroodjes op z'n Vlaams

Worstenbroodjes op z'n Vlaams

met zelfgemaakte appelmoes en rauwkost
Romige zoete-aardappeldahl met naan

Romige zoete-aardappeldahl met naan

met pompoenpittensalsa, limoen en spinazie
Stir-fry met tempeh en pikante ketjapsaus

Stir-fry met tempeh en pikante ketjapsaus

met patatjes en groenten
Kippendijreepjes in gele currysaus

Kippendijreepjes in gele currysaus

met bloemkoolrijst en paprika
Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst

Plantaardige schnitzel met knoflook-gemberrijst

met zoetzure rauwkost, zoete Aziatische saus en gomasio