Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Havermout
(Bevat: Gluten)
400 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat: Milk)
25 gram
Dadelstukjes
(Kan bevatten: Erdnüsse, Schalenfrüchte, Sesamsamen)
30 gram
Chocoladevlokken
(Bevat: Soja, Milk)
40 gram
Walnoten
(Bevat: Tree nuts Kan bevatten: Schalenfrüchte, Erdnüsse, Sesamsamen)
Meng in een steelpan met deksel de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon.
Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.
Roer de helft van de chocoladevlokken door de havermout en verdeel over de ontbijtkommen.
Garneer de havermout met de walnoten en overige chocolade vlokken.