
Receptontwikkelaar Sarah: "Ik heb me voor dit AGV'tje (Aardappelen, Groenten & Vlees) laten inspireren door de bekende bloemkool met kaassaus, een klassieker die bij ons vroeger regelmatig op tafel stond. De bloemkool is ingeruild voor broccoli, zo is er wat meer kleur op het bord. Je brengt de patatjes op smaak met currykruiden om deze een extra kick te geven."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
200 gram
Aardappelen
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Currypoeder
(Bevat: Selderij, Mosterd)
180 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Spekreepjes
1 stuk(s)
Hamburger van gemengd gehakt
(Bevat: Ei, Tarwe Kan bevatten: Selderij, Soja, Mosterd)
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout



