Skip to main content
Gekruid rundergehakt

Gekruid rundergehakt

Met drieling aardappelen, groente en rode pesto

Dit vliegensvlugge recept bevat allerlei slimme trucs om een snelle maaltijd op tafel te zetten. Het gehakt is alvast gekruid, de kleine aardappeltjes hoef je niet te schillen en zijn door hun formaat snel gaar en de rode pesto zorgt in een handomdraai voor een smaakexplosie. Zo houd jij weer tijd over voor andere dingen!

Labels:
Familie
Allergenen:
Milk
Tree nuts

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 gram

Drieling aardappelen

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

40 gram

Rode pesto

200 gram

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

2.5 gram

Verse krulpeterselie

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3439 kJ
Energie (kcal)822 kcal
Vetten47 g
waarvan verzadigd11.5 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers8.2 g
Vezels10 g
Eiwitten40 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan

Instructies

Aardappelen koken
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de drieling aardappelen. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote aardappelen in kwarten. Kook de aardappelen 12 – 15 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af.

Krulpeterselie snijden
2

Snijd ondertussen de verse krulpeterselie fijn.

Gehakt bakken
3

Verhit de olijfolie in een hapjespan op hoog vuur. Bak het gekruide rundergehakt 3 – 4 minuten.

Groenten bakken
4

Voeg de groentemix en de helft van de krulpeterselie toe en bak 5 – 6 minuten mee.

Mengen
5

Voeg de aardappelen en de rode pesto toe aan de hapjespan, schep goed om en bak nog 1 – 2 minuten.

Serveren
6

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige krulpeterselie.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Conchiglie uit de heksenketel

Conchiglie uit de heksenketel

met "bloed"saus van rode pesto en geitenkaas
 Fiocchi tricolore in romige zongedroogde-tomatensaus

Fiocchi tricolore in romige zongedroogde-tomatensaus

kies en mix toppings: met mozzarella, rode pesto, basilicum en meer!
Schelvis met zelfgemaakte kruidenroomkaas

Schelvis met zelfgemaakte kruidenroomkaas

Met geroerbakte komkommer, aardappels en cherrytomaten
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Gebakken zalmfilet met dillemayonaise

Gebakken zalmfilet met dillemayonaise

Met aardappeltjes, rode paprika en courgette
Indonesische currry-noedelsoep

Indonesische currry-noedelsoep

Met koriander en pinda's
Fusilli met kipgehaktballetjes en rode pesto

Fusilli met kipgehaktballetjes en rode pesto

Met een frisse salade van veldsla en radicchio
Fusilli met kipgehaktballetjes, rode pesto en een frisse salade van veldsla en radicchio

Fusilli met kipgehaktballetjes, rode pesto en een frisse salade van veldsla en radicchio

Avec du pesto rouge et une salade de mâche et de radicchio
Caserecce integrale met broccoli, rode pesto en grana padano

Caserecce integrale met broccoli, rode pesto en grana padano

Gigli met rode pesto en feta

Gigli met rode pesto en feta

Met mini-romatomaatjes, rucola en basilicum
Casarecce met rode pesto, romatomaten en feta

Casarecce met rode pesto, romatomaten en feta

Met een frisse rucolasalade
Dorade met parelcouscous, spinaziepestosaus en courgette

Dorade met parelcouscous, spinaziepestosaus en courgette

Met een heerlijke saus van spinazie en rode pesto
Tomatensoep en warm broodje met buffelmozzarella

Tomatensoep en warm broodje met buffelmozzarella

Met rode pesto, tomaat en verse basilicum
Italiaanse aardappelschotel met rode pesto en hazelnoten

Italiaanse aardappelschotel met rode pesto en hazelnoten

Avec du pesto rouge et des noisettes
Oosterse tomatensaus met rundergehakt

Oosterse tomatensaus met rundergehakt

Met Turkse rode peper en aardappelpuree
Warme krieltjessalade met zongedroogde tomaten, hazelnoten en grana padano

Warme krieltjessalade met zongedroogde tomaten, hazelnoten en grana padano

Een goedgevulde maaltijdsalade met frisse citroen
Gyros met aardappeltjes

Gyros met aardappeltjes

en koolrabi
Bloemkoolsoep

Bloemkoolsoep

Met bleekselderij en gehaktballetjes
Traditionele shakshuka met ei, geitenkaas en speltbaguette

Traditionele shakshuka met ei, geitenkaas en speltbaguette

Avec du chèvre et une baguette d’épeautre
Traditionele shakshuka met ei

Traditionele shakshuka met ei

Met geitenkaas en speltbaguette

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

Geroosterde kippendij met rijst à la paella

met peterselie, oregano en salami
Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

Kabeljauwfilet in knoflookbotersaus

met gesmoorde prei en sperziebonen
Kipcurry op z'n Surinaams

Kipcurry op z'n Surinaams

met ei, patatjes en sperziebonen
Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

Couscousbowl met varkensreepjes, aubergine en tahinsaus

met gefrituurde uitjes, kerstomatensalade en verse munt
Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

Wraps met oesterzwammen en knoflook-yoghurtsaus

met patatjes, zoetzure ui en komkommer
Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

Romige spaghetti met citroen en walnoot-basilicumgarnering

met mini-romatomaten, courgette en spinazie
Veggie cheeseburger met ciabatta

Veggie cheeseburger met ciabatta

met patatjes, komkommersalade en gekaramelliseerde ui
Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

Ratatouillesoep met ciabatta met camembert

met aubergine en verse rozemarijn
Cheesy pizza

Cheesy pizza

pick & mix toppings: barbecuesaus, witte kaas en meer!
Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

Kipworstjesbowl met citroenmayonaise

met couscous, verse kruiden en courgette
Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

Parelcouscous met geitenkaasbolletjes en pesto

met courgette, venkel en geroosterde pompoenpitten
Hoisin-kipburger met komkommersalade

Hoisin-kipburger met komkommersalade

op een wortelbroodje met patatjes en sojascheuten
Steak met salade op z'n Thais en pinda's

Steak met salade op z'n Thais en pinda's

met sesam-limoendressing, paarse wortel en bruine rijst
Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

Varkenshaas met Parmigiano-witloofgratin

met romige mosterdsaus en tomaat-rucolasalade
Zalmfilet met mangochutney

Zalmfilet met mangochutney

met furikake-rijst, verse dille en ingelegde ui
Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

Gemarineerde steak met salade van courgettelinten

met rucola, patatjes, tomaat en dille
Romige spinaziedahl met tofu

Romige spinaziedahl met tofu

met gouden rijst en komkommeryoghurt
Kipfilet met kruidige groentestoof

Kipfilet met kruidige groentestoof

met gedroogde abrikozen, amandelschaafsel en Midden-Oosterse kruidenmix
Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

Kabeljauwfilet op romige venkelrisotto

met sperziebonen, Parmigiano Reggiano en spinazie
Kipfilet in hollandaisesaus

Kipfilet in hollandaisesaus

met sperziebonen en gebakken rozemarijnkrieltjes