
Piccata is een Italiaans gerecht, waarbij in sneetjes gesneden vis of vlees wordt bereid in een saus van citroen, boter en kappertjes.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Rode biet
1 stuk(s)
Wortel
250 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ zakje(s)
Gedroogde tijm
1 stuk(s)
Rode ui
¼ stuk(s)
Citroen
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
10 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Kalkoenfilet
1 el
Olijfolie
20 gram
Bloem
¾ el
[Plantaardige] boter
30 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout


Airfryer tip: Je kunt de aardappelen ook in de airfryer bakken: besprenkel met olie en bak 15 - 25 minuten op 200 graden. Schud halverwege en zorg dat het mandje niet te vol is.



