Hoewel het er ouderwets uitziet, is ciabatta moderner dan je zou denken. Het broodje werd voor het eerst ontwikkeld in 1982 door Arnaldo Cavallari. De naam betekent pantoffel in het Italiaans omdat het de vorm heeft van een pantoffel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Italiaanse groentemix
30 gram
Passata
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten, Haver, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
0.13 stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ tl
Extra vierge olijfolie
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!