
Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Ei)
200 gram
Oosterse wokmix
(Bevat: Soja Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
75 gram
Basmatirijst
2 stuk(s)
Lente-ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.


