
Vandaag bereid je een nieuwe variant op de aardappelpuree die je gewend bent. Je voegt namelijk spinazie en basilicum toe en dat is verassend lekker!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
5 gram
Vers basilicum
1 stuk(s)
Heekfilet
(Bevat: Vis)
125 gram
Rode kerstomaten
50 gram
Spinazie
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 el
Olijfolie
[Plantaardige] melk
1 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
½ tl
Mosterd
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn

Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.

Tip: Je gebruikt de knoflook rauw. Houd je hier niet van? Bak de knoflook dan mee met de kerstomaten.

