
Wist je dat de meeste Italiaanse olijfolie van de leccino olijf wordt gemaakt?
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelen
0.99 tl
Paprikapoeder
2 stuk(s)
Tomaat
10 gram
Leccino-olijven
5 gram
Verse munt en oregano
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Ui
4 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Zeebaarsfilet
5 gram
Panko paneermeel
1 stuk(s)
Turkse groene peper
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
50 gram
Feta
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Pistachenoten
1 stuk(s)
Turks broodje
¼ stuk(s)
Komkommer
50 gram
Biologische volle yoghurt
40 gram
Hummus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Sesamzaad, Mosterd)
3 el
Olijfolie





Tip: Rasp je niet alle komkommer? Snijd de overige komkommer in reepjes, deze kun je lekker dippen in de hummus.
