
De spitskool zit al gesneden in je box. Hierdoor zet je gemakkelijk een lekkere maaltijd op tafel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Wienerschnitzel van varkensvlees
(Bevat: Gerst, Ei, Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Ei, Mosterd)
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
2 stuk(s)
Lente-ui
1 cm
Verse gember
100 gram
Gesneden witte kool
180 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
½ el
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout

Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nóg fijner voor je hem aan de kom toevoegt.

Tip 1: Kookt de rijst snel droog? Voeg dan extra water toe.
Tip 2: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. De overige rijst kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.

Tip 1: Wees niet te zuinig met de boter, anders komt de paneerlaag van de schnitzel los tijdens het bakken.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de teriyakisaus toe. Wie wil kan na het serveren naar smaak meer toevoegen.

Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en tanden én gezonde spieren.