
De zwarteknoflookmarinade in dit recept is gemaakt met echte zwarte knoflook. Het voegt daarmee een heerlijk gekaramelliseerde umami-smaak toe aan dit gerecht.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Biefstukreepjes
75 gram
Jasmijnrijst
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Verse gember
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
15 gram
Zwarteknoflookmarinade
10 ml
Sojasaus met minder zout
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten)
½ el
Wittewijnazijn
½ tl
Suiker
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Bloem
100 ml
Zoutarme runderbouillon
naar smaak
Peper en zout

Tip: Je kan de biefstukreepjes al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen. Dan zijn de biefstukreepjes ook vanbinnen op temperatuur wanneer je hem bakt en krijg je een malser resultaat.




Tip: Hou je van pikant? Voeg eventueel wat pikante rode saus (zoals sriracha) naar smaak toe.
