Een hele vis bereid en papillotte met verse kruiden en citroen - door het pakketje goed dicht te vouwen, stoof je de dorade in de oven en vang je alle aroma's op voor een maximale smaaksensatie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Citroen
5 gram
Verse dragon en bieslook
200 gram
Krieltjes
1 stuk(s)
Doradefilet
190 gram
Knolselder
(Bevat: Selderij)
25 gram
Biologische zure room
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Gemengde gesneden paddenstoelen
25 gram
Mayonaise
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
Tip: Past de papillot niet meer bij de krieltjes? Leg ze dan op een tweede bakplaat of op een rooster.
Tip: Al eens zelf een hele vis ontgraat? Haal het bovenste vlees, tot op de ruggengraat, met een lepel en vork van de vis af. Verwijder dan de hele ruggengraat, van staart tot kop, en de graten van de ribbenkast. De laatste graatjes haal je eruit tijdens het eten.