Skip to main content
Parsnip, coconut & hazelnut velouté

Parsnip, coconut & hazelnut velouté

with hazelnuts and thyme & goat cheese toast

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Gerst
Rogge
Sesamzaad
Hazelnoten
Noten

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

50 gram

Verse geitenkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Wortel

½ stuk(s)

Pastinaak

100 gram

Aardappelen

60 ml

Kokosmelk

1 stuk(s)

Maanzaadbroodje

(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe, Gerst, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Ei, Lupine, Mosterd, Pinda's, Selderij, Soja, Noten, Gluten, Melk (inclusief lactose))

10 gram

Geroosterde hazelnoten

(Bevat: Hazelnoten, Noten)

⅓ zakje(s)

Gedroogde tijm

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

¼ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)3575 kJ
Energie (kcal)854 kcal
Vetten46.4 g
waarvan verzadigd22 g
Koolhydraten78.8 g
waarvan suikers19 g
Vezels20 g
Eiwitten25.4 g
Zout2.2 g
Potassium1232.2 mg
Calcium115.5 mg
Iron1.8 mg

Benodigdheden

Soeppan
Bakplaat met bakpapier
Staafmixer

Instructies

1
2
3
4
5
6

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders