Skip to main content
Deluxe barbecuepakket
Deluxe barbecuepakket

Deluxe barbecuepakket

3 - 4 personen | 5 luxe vlees- en vissoorten

Combineer je favoriete producten en profiteer van de beste prijs. Scrol naar beneden en ontdek de inhoud van jouw combivoordeelpakket.

Allergenen:
Ei
Tarwe
Selderij
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd12 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

/ Voor 2 personen

470 gram

Black angus burger met speck

(Bevat: Ei, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja)

2 stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat: Selderij Kan bevatten: Mosterd, Soja, Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad)

275 gram

Varkenssaté

(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose))

350 gram

Provençaalse procureurlapjes

(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose))

240 gram

Zalmfilet

(Bevat: Vis)

Voedingswaarden

Energie (kcal)1078 kcal
Energie (kJ)4510 kJ
Vetten62.8 g
waarvan verzadigd18.3 g
Koolhydraten7.9 g
waarvan suikers1.2 g
Eiwitten117.9 g
Zout4.7 g

Instructies

100% black angus burger met speck
1

INGREDIËNTEN: 72% rundvlees, 16% runderspek (96% rundvlees, zout, dextrose, voedingszuur (natriumcitraat), antioxidant (natriumascorbaat), conserveermiddel (natriumnitriet), specerijenextract, rietsuiker, startercultuur, rook), scharrelEI, paneermeel (TARWEbloem, gist, zout), zwarte peper, zeezout, plantaardige olie (raapzaad), natuurlijk aroma (limoen), water, gebufferd azijn (conserverend ingrediënt), conserveermiddel (natriumacetaat), antioxidant (natriumascorbaat), voedingszuur (citroenzuur), zout, gistextract, gehydrolyseerd koolzaadeiwit.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren.Verpakt onder beschermende atmosfeer. Barbecue: Bak de burger mooi bruin op de directe kolen. daarna boven indirecte hitte circa 12 a 15 minuten gaar braden. Dit product door en door verhitten.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Gemarineerde steak
2

INGREDIËNTEN: 98 % rundsvlees, plantaardige vetten (zonnebloemolie, gehard koolzaad vet), kruiden en specerijen (SELDERIJ), zout, suiker, groenten (paprika; look), natuurlijke aroma's.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren. Bereiding BBQ: Laat de steak op kamertemperatuur komen. Bak de steak 2 - 4 minuten per kant op de barbecue, afhankelijk van de gewenste garing.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Varkenssaté
3

INGREDIËNTEN: 95% varkensvlees, suiker, zout, knoflookgranulaat, uipoeder, gebrande suiker, suikerstroop, gekarameliseerde suiker, paprikaconcentraat, paprikagranulaat, gistextract, specerijen, natuurlijk aroma (knoflook), plantaardige olie (raap).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren.Verwijder de verpakking. BBQ: verwarm de spareribs op de BBQ voor circa 12-15 minuten. Regelmatig keren. Dit product door en door verhitten

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Provençaalse procureurlapjes
4

INGREDIËNTEN: 77% varkensvlees, 11% water, zout, dextrose, aardappelvezel, maltodextrine, aroma, uienpoeder, citroen met schil, antioxidant (kaliumlactaat), conserveermiddel (natriumacetaten), plantaardige olie (raapzaad, zonnebloem, palm), kruiden, specerijen, natuurlijk knoflook aroma.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren.Barbecue: Bak het vlees op het rooster in 4 tot 6 minuten bruin en gaar. Regelmatig keren. Dit product door en door verhitten.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Zalmfilet met huid
5

INGREDIËNTEN: zalm (Salmo salar) (VIS).

ALLERGENEN: Vis.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen één dag consumeren. Verpakt onder beschermende atmosfeer. In de pan of op de grill: Bak de zalmfilet 3 - 5 minuten op de huid. Draai de zalm om en bak nog 1 – 2 minuten op de andere kant, met de huid omhoog.

HERKOMST: Gekweekt in Noorwegen.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Biefstuk met patatjes uit de oven

Biefstuk met patatjes uit de oven

met salade met witte kaas en kruidenyoghurt
Visduo

Visduo

met marinade op z'n Aziatisch
Risotto met zalmfilet en pastinaak

Risotto met zalmfilet en pastinaak

met basilicumcrème en oude kaas
Bulgogi biefstuk

Bulgogi biefstuk

met Koreaanse kruiden en sperziebonen
Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus

Gemarineerde biefstuk met sjalottensaus

met ovengroenten, frietjes en truffelmayonaise
Zalmfilet uit de oven met haricots verts

Zalmfilet uit de oven met haricots verts

met feta-bietensalade en rozemarijnkrieltjes
Zalmfilet met verse tagliatelle in frisse munt-roomsaus

Zalmfilet met verse tagliatelle in frisse munt-roomsaus

met courgette, verse doperwten en citroenzeste
Zalmpakketje met zelfgemaakte pesto

Zalmpakketje met zelfgemaakte pesto

met courgettelinten en rigatoni
Double protein - Dubbele portie oosters gemarineerde zalmfilet

Double protein - Dubbele portie oosters gemarineerde zalmfilet

met geroosterde broccoli en zilvervliesrijst
Philly cheesesteak met zelfgemaakte kaassaus

Philly cheesesteak met zelfgemaakte kaassaus

met paprika, ui, frisse koolsla en aardappelpartjes
Mini-tortilla's met biefstuk en gomasio

Mini-tortilla's met biefstuk en gomasio

met spitskool en zoetzure komkommer
Vietnamees geïnspireerde bao buns met gemarineerde steak

Vietnamees geïnspireerde bao buns met gemarineerde steak

met mango en zoetzure groenten
Teriyakizalm met sojabonen

Teriyakizalm met sojabonen

met knoflookrijst, broccolini en furikake
Double veggie - Pasta pesto met zalmfilet

Double veggie - Pasta pesto met zalmfilet

met extra portie courgette, tomaat en gele cherrytomaten
Steak met citroenmayonaise en vers basilicum

Steak met citroenmayonaise en vers basilicum

met pikante parelcouscous en courgette
Sticky piri piri zalm met wortellinten

Sticky piri piri zalm met wortellinten

met parelcouscous en korianderdressing
Traybake met zalm in hoisinsaus

Traybake met zalm in hoisinsaus

met courgette, wortel en ovenrijst
Gemarineerde steak met choronsaus

Gemarineerde steak met choronsaus

met sperziebonen in ontbijtspek en krieltjes
Luxe miso ramen met gemarineerde steak

Luxe miso ramen met gemarineerde steak

met zachtgekookt eitje en paksoi
Thaise biefstuksalade met mango

Thaise biefstuksalade met mango

met rijst, gembermayonaise en verse kruiden

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Tex Mex-bowl met heekfilet en guacamole

Tex Mex-bowl met heekfilet en guacamole

met rijst, frisse maissalsa en BBQ-rub
Traybake met kipdrumsticks

Traybake met kipdrumsticks

met Surinaamse kruiden en ingelegde ui
Varkensgehaktballetjes in zoete sojasaus

Varkensgehaktballetjes in zoete sojasaus

met noedelsalade en sesamzaadjes
Orzo met knoflookgarnalen en verse kruiden

Orzo met knoflookgarnalen en verse kruiden

met citroen, amandelschaafsel en courgette
Zelfgemaakte worstenbroodjes met patatjes

Zelfgemaakte worstenbroodjes met patatjes

met knapperige appel-komkommersalade
Cheesy taco's met chili sin carne en guacamole

Cheesy taco's met chili sin carne en guacamole

met taco's, zure room en salsa
Tortelloni in tomatensaus met Parmigiano Reggiano

Tortelloni in tomatensaus met Parmigiano Reggiano

met vers basilicum en kleine rucolasalade
Gelecurrynoedels met champignons en peultjes

Gelecurrynoedels met champignons en peultjes

met kokosmelk, limoen en paprika
Orzobowl met kip, limoen-yoghurtsaus en verse munt

Orzobowl met kip, limoen-yoghurtsaus en verse munt

met kerstomaten en komkommersalade
Sweet & smokey cottage pie met rundvlees en cheddar

Sweet & smokey cottage pie met rundvlees en cheddar

met verborgen groenten voor kinderen: tomaat en zoete aardappel
Flatbreadpizza's met smokey garnalen

Flatbreadpizza's met smokey garnalen

met witte kaas, rucolasalade en groene puntpaprika
Andijviestoemp met Grana Padano en rode pesto

Andijviestoemp met Grana Padano en rode pesto

met kerstomatensaus en balsamicocrème
Entrecote met kruidenhollandaise en frietjes

Entrecote met kruidenhollandaise en frietjes

met frisse salade van botersla en radijs
Hartige tarte tatin met chioggiabiet

Hartige tarte tatin met chioggiabiet

met witte kaas, verse kruiden en frisse rucolasalade
Kip met zoete-aardappelpuree en mais-salsa

Kip met zoete-aardappelpuree en mais-salsa

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Kip-cheeseburger met sesammayo en frisse pindakoolsla

Kip-cheeseburger met sesammayo en frisse pindakoolsla

op een streetfoodbroodje met aardappelwedges en verse kruiden
Keto-vriendelijke varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

Keto-vriendelijke varkenshaas met courgettefrietjes in parmezaankorst

met cheesy romige spinazie en citroenmayonaise
Steak met aardappelsalade met dilledressing

Steak met aardappelsalade met dilledressing

met gebakken ui, radijs en sperziebonen
Fiocchi tricolore met burrata en basilicumcrème

Fiocchi tricolore met burrata en basilicumcrème

in champignon-tomatensaus met Siciliaanse kruiden
Bulgurbowl met chioggiabiet, avocado en witte kaas

Bulgurbowl met chioggiabiet, avocado en witte kaas

met pistachenoten, appelsiendressing en koriander