Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en dus makkelijk in de soep meegekookt kunnen worden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Gele currykruiden
200 gram
Champignonmix
125 ml
Kokosmelk
2.5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
20 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
110 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Gluten, Tarwe)
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Gluten, Tarwe, Soja)
10 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)
200 ml
Zoutarme groentebouillon
¼ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan per persoon: 1/4 bouillonblokje in 200 ml water.
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Voeg dan de helft toe of houd apart.