Goedemorgen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Dadelstukjes
40 gram
Pecannoten
15 gram
Zonnebloempitten
10 gram
Kokosrasp
50 gram
Havermout
2 bakje(s)
Pindakaas
100 ml
Halfvolle kwark
1 jar
Honing
2 el
Roomboter
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de dadelstukjes, zonnebloempitten, kokosrasp en havermout toe.
Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerend op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.
Voeg het havermoutmengsel toe aan de steelpan en meng goed door. Schep daarna over op een bakplaat en bak 15 - 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.
Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark op.