Skip to main content
Warme havermoutcrumble
Warme havermoutcrumble

Warme havermoutcrumble

Met kokosrasp en kwark

3.8
(2)

Goedemorgen!

Allergenen:
Noten
Gluten
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd30 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

50 gram

Dadelstukjes

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

40 gram

Pecannoten

(Bevat: Noten)

15 gram

Zonnebloempitten

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

10 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

50 gram

Havermout

(Bevat: Gluten)

2 bakje(s)

Pindakaas

(Bevat: Pinda's)

100 ml

Halfvolle kwark

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 jar

Honing

2 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2536 kJ
Energie (kcal)606 kcal
Vetten40 g
waarvan verzadigd15.4 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers28.4 g
Vezels6 g
Eiwitten11 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Kom
Steelpan
Bakpapier
Bakplaat

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verkruimel de pecannoten en meng in een kom. Voeg de dadelstukjes, zonnebloempitten, kokosrasp en havermout toe.

2

Meng de pindakaas, honing, roomboter en 2 el water per persoon in een steelpan en laat al roerend op laag vuur smelten. Zet het vuur daarna uit.

3

Voeg het havermoutmengsel toe aan de steelpan en meng goed door. Schep daarna over op een bakplaat en bak 15 - 20 minuten in de oven. Laat daarna wat afkoelen.

4

Verdeel de havermoutcrumble over kommen en schep er een flinke lepel kwark op.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders