
Harissa is een chilipasta uit de Maghreb, gemaakt van verschillende soorten chilipepers, specerijen en kruiden. De naam komt van het Arabische stamwoord harasa, wat pletten of pureren betekent.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Tomaat
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Ei)
100 gram
Passata
¼ zakje(s)
Gedroogde oregano
10 gram
Harissa
¼ tl
Rodewijnazijn
¼ tl
Suiker
1 el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



