Ciabatta met spekomelet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ciabatta met spekomelet

Ciabatta met spekomelet

Met verse bieslook

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

4 spriet(en)

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

40 gram

Spekblokjes

Zelf toevoegen

scheutje

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1699 kJ
Energie (kcal)406 kcal
Vetten821 g
waarvan verzadigd8.8 g
Koolhydraten33 g
waarvan suikers3.1 g
Vezels4 g
Eiwitten19 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de bieslook fijn. Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en de bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

3

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de spekblokjes 2 minuten op middelhoog vuur rondom bruin. Schenk het eimengsel erbij en bak per 2 personen 1 omelet.

4

Snijd de ciabatta doormidden en beleg met de omelet. Serveer met een glas melk.