Wist je dat kabeljauw in zoutwater zwemt en behoort tot de magere vissoorten? Deze filet is laag in vet en hoog in eiwit!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Verse rigatoni
½ stuk(s)
Prei
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Spinazie
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
15 gram
Geraspte Italiaanse kaas
½ stuk(s)
Citroen
2.5 gram
Verse dille & bieslook
150 gram
Culinaire room
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Bewaar de pasta in de koelkast tot het moment dat je hem gaat koken. Zo voorkom je dat hij al opwarmt en gaat plakken.