Snijbonen zijn super veelzijdig. Je kunt ze rauw eten, als bijgerecht of toevoegen als ingrediënt aan gerechten zoals deze!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Pruimtomaat
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Snijbonen
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Limoen
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
100 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Extra vierge olijfolie
150 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout