
Een heerlijke balans tussen zoet, zout en zuur, de Aziatische keuken kan het! In dit gerecht combineer jij het zoute spek met zoete sojasaus en zoetzure wortel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
10 ml
Sojasaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Wortel
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Ui
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Soja, Tarwe, Sesamzaad)
50 gram
Sojascheuten
20 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe, Gluten)
25 gram
Radicchio en romaine
120 gram
Sticky buikspek
(Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Soja, Tarwe, Selderij)
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Suiker
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Water voor saus
naar smaak
Zout



