Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus
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Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

Biefstukreepjes in zoet-pittige chilisaus

met noedels, wokgroente en pinda's

Dit gerecht staat supersnel op tafel doordat wij zowel de groentemix als de gember, knoflook en rode peper alvast voor je hebben gesneden!

Allergenen:
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

gram

Groentemix: paprika, prei, wortel en kool

200 gram

Oosterse wokmix

½ zakje(s)

Zoet-pikante chilisaus

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

10 ml

Sojasaus

(Bevat Soja, Tarwe)

¼ stuk(s)

Limoen

10 gram

Gezouten pinda's

100 gram

Mie noedels

(Bevat Tarwe)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

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Voedingswaarden

Energie (kcal)772 kcal
Energie (kJ)3230 kJ
Vetten22 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten100 g
waarvan suikers17 g
Vezels8.8 g
Eiwitten41 g
Zout4 g

Benodigdheden

Wok
Pan met deksel

Instructies

Cuire les émincés de bœuf au wok
1

Pour les nouilles, portez une grande quantité d'eau à ébullition dans la casserole. Faites chauffer 1/2 cs d'huile de tournesol à feu vif dans le wok. Quand le wok est bien chaud, faites cuire les émincés de bœuf 2 à 3 minutes à feu vif, puis réservez-les hors du wok.

Cuire les légumes au wok
2

Dans le même wok, faites chauffer à nouveau 1/2 d'huile de tournesol à feu vif. Ajoutez le gingembre, l'ail et le piment râpés ainsi que le mélange de légumes asiatiques, puis faites sauter 2 à 3 minutes.Ajoutez la sauce sucrée-salée au chili, la sauce asiatique douce et la sauce soja. Mélangez et faites chauffer la sauce 2 minutes. Pendant ce temps, coupez le citron vert en quartiers et concassez grossièrement les cacahuètes.

Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan tijdens de bereiding achterwege en voeg het na serveren eventueel naar smaak toe.

Cuire les nouilles
3

Pendant ce temps, ajoutez les nouilles à la casserole d'eau bouillante.Faites-les cuire 3 minutes à couvert, 'al dente'. Pendant la cuisson, séparez-les les unes des autres à l'aide de 2 fourchettes. Égouttez-les et laissez évaporer sans couvercle.Dans le wok, mélangez les émincés de bœuf aux nouilles et faites-les sauter 1 minute avec les légumes.

Servir
4

Servez les nouilles avec les légumes et les émincés de bœuf sur les assiettes. Pressez un quartier de citron vert au-dessus de chaque assiette.Garnissez de cacahuètes.

Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.