Het is de Nationale Week Zonder Vlees! Minder vlees eten is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Wist je dat je 101 liter water bespaart door een week geen vlees te eten?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
¼ stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
80 gram
Vegetarische runderstukjes
½ stuk(s)
Komkommer
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Ui
5 gram
Verse koriander
100 gram
Verse Udon noedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
10 gram
Gezouten pinda's
¼ stuk(s)
Rode peper
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en spoel de noedels voor gebruik goed af in een vergiet. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Voeg dan minder toe of serveer apart.