Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Dadelstukjes
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
30 gram
Amandelmeel
(Bevat: Noten)
40 gram
Pecannoten
(Bevat: Noten)
100 gram
Aardbei
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ el
Cacaopoeder
Meng de dadelstukjes met het amandelmeel en 25 ml water per persoon in de hoge kom en pureer met een staafmixer tot een stevig mengsel.
Hak de pecannoten fijn en voeg samen met de cacao toe aan de hoge kom. Roer goed door tot een deeg.
Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en druk met de achterkant van een lepel aan tot een egale bodem.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in plakken. Verdeel over de taartbodems.
Bestrooi de aardbeientaartjes met het amandelschaafsel.