Eieren worden veelzijdig gebruikt in veel Aziatische noedelgerechten: ze kunnen gepocheerd, gebakken of zachtgekookt worden geserveerd. Ze zorgen zeker voor een meer voedzaam en compleet gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Volkoren noedels
200 gram
Champignonmix
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ei
25 gram
Tahin
35 gram
Zoete Aziatische saus
½ stuk(s)
Limoen
15 gram
Gefrituurde uitjes
½ stuk(s)
Mini-komkommer
½ zakje(s)
Gomasio
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout