Groene puntpaprika's worden eerder geoogst dan hun rode, oranje of gele soortgenoten. Dit betekent dat ze iets minder zoet zijn, maar ze hebben ook een stevigere, knapperigere textuur - perfect voor een extra verfrissende crunch!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
50 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Sumak
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Handsinaasappel
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Groene puntpaprika
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Mosterd, Soja, Selderij, Tarwe, Ei)
1 el
Olijfolie
1 el
Water
naar smaak
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout