Skip to main content
Griekse yoghurt met peer en kokos-muesli

Griekse yoghurt met peer en kokos-muesli

Et muesli à la noix de coco

3.9
(28)

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Noten
Zwaveldioxide en sulfiet
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

90 gram

Muesli

(Bevat: Gluten, Noten, Zwaveldioxide en sulfiet)

250 ml

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Peer

30 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Voedingswaarden

Energie (kJ)2073 kJ
Energie (kcal)498 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd18.2 g
Koolhydraten34 g
waarvan suikers24 g
Vezels7 g
Eiwitten13 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1

Verdeel de Griekse yoghurt over de kommen. Verwijder het klokhuis van de peer en snijd de peer in stukjes.

2

Verdeel de granola over de kommen en garneer met de kokosrasp.

3

Serveer met de peer.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders