
Mesclun is een Franse salademix, afkomstig uit de Provence. De naam betekent "mengsel" in het Provençaalse dialect en omdat het alleen jonge slablaadjes bevat, is het doorgaans erg mals.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten: Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Ei)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Pastinaak
½ stuk(s)
Wortel
1 snufje
Nootmuskaat
20 gram
Uienchutney
5 gram
Verse salie
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Mesclun
½ zakje(s)
Geel mosterdzaad
(Bevat: Mosterd)
10 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten: Sesamzaad, Noten, Macadamianoten, Amandelnoten, Paranoten, Pinda's, Hazelnoten, Walnoten, Pistachenoten, Cashewnoten, Pecannoten)
50 ml
Zoutarme runderbouillon
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Wittewijnazijn
[Plantaardige] melk
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Voeg eventueel 1/2 el bloem per persoon toe om de saus te binden.

Tip: Gebruik een extra ovenschaal als je voor meer dan drie personen kookt.


