Citroen en ricotta vormen de perfecte combinatie. De ricotta zorgt voor een romige saus en de citroen geeft een frisse draai aan dit gerecht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Volkoren penne
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja, Lupine, Eieren)
½ stuk(s)
Citroen
4 ml
Italiaanse kruidenolie
200 gram
Snijbonen
50 gram
Ricotta
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] boter
Tip: Wist je dat snijbonen rijk zijn aan vezels voor gezonde darmen, calcium voor sterke botten, kalium voor een gezonde bloeddruk en ijzer voor een hoog energieniveau?
Tip: Proef de snijbonen om te zien of je ze al gaar genoeg vindt. Zo niet, bak ze dan wat langer.
Tip: Ricotta is mild van smaak. Proef tijdens het bereiden van de saus eens en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout.
Tip: Vind je de saus te droog? Voeg dan 1 el kookvocht per persoon extra toe.