
Pesto rosso komt oorspronkelijk uit Sicilië, Italië, en wordt ook wel "pesto alla siciliana" genoemd.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met basilicum
40 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Ei)
1 stuk(s)
Tomaat
90 gram
Volkoren penne
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
1 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Suiker
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout


Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta kun je een andere keer gebruiken.

