
De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Vegetarische schnitzel
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
200 gram
Passata
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Pruimtomaat
90 gram
Spaghetti
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Ei)
30 gram
Rucola en veldsla
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Suiker
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. Gebruik ook de helft van de parmigiano reggiano. De overige pasta en kaas kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.

Weetje: Wist je dat deze maaltijd meer dan 300 gram groente bevat per portie? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.

