
Peultjes zijn een erwtensoort die in zijn geheel wordt gegeten, met peul en al. Ze zijn zoet en knapperig en voegen een frisse knapperigheid toe aan wokgerechten, salades en bijgerechten.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
200 gram
Aardappelen
¾ stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Varkensoester
(Kan bevatten: Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
100 gram
Peultjes
125 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Mosterd
1.5 el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout

Tip: Het best kun je de varkensoester al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast halen.




