
De varkenshaaspuntjes marineer je zelf met bulgogisaus, ketjap en zonnebloemolie - hoe langer je de marinade laat staan, hoe groter de smaaksensatie!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Varkenshaasstukjes
150 gram
Oosterse wokmix
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
20 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Vis)
85 gram
Bulgur
½ bosje(s)
Lente-ui
1 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
1.5 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
⅕ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje

Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.



Tip: De bulgur is een volkoren graanproduct. Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamine B1 en B2.