Weet jij waarom de cashew technisch gezien geen noot is? (Het juiste antwoord is: omdat cashews niet binnenin een vrucht groeien, maar aan de buitenkant van de vrucht: de cashewappel.)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
125 gram
Champignons
1.68 stuk(s)
Lente-ui
3 stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
1 stuk(s)
Kipfiletreepjes
¼ stuk(s)
Komkommer
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat: Soja, Tarwe)
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
5 gram
Cashewstukjes
50 ml
Zoutarme kippenbouillon
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.
Tip: Let jij op je zoutinname? Spoel de noedels dan voor gebruik goed af in een vergiet en/of laat de ketjap achterwege. Die kun je altijd na het serveren nog naar smaak toevoegen.