
Iedereen aan tafel, inclusief de jongste chefs, kan de maaltijd precies aanpassen naar hun smaak! Dit recept heeft kies-en-mix-toppings, zodat je zelf kunt bepalen wat jij toevoegt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
30 gram
Zongedroogde tomaten
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Ui
50 gram
Spinazie
20 gram
Rode pesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten)
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
25 gram
Geraspte mozzarella
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
10 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Macadamianoten, Amandelnoten, Paranoten, Hazelnoten, Walnoten, Pistachenoten, Cashewnoten, Pecannoten)
90 gram
Fiocchi tricolore
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Ei, Mosterd)
65 gram
Rode kerstomaten
1 el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout

Gezondheidstip: Dit recept is hoog in calorieën. Let jij op je calorie-inname? Bereid dan alle pasta, maar serveer 2/3. Je kunt de overige pasta een ander moment gebruiken.




