Skip to main content
Speltbaguette met roerei en gruyère

Speltbaguette met roerei en gruyère

Een knapperig broodje met ei en kaas, ideaal voor de zondagochtend

3.7
(28)
Allergenen:
Ei
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

4

Ei

(Bevat: Ei)

2

Speltbaguette

(Bevat: Gluten)

50 gram

Geraspte gruyère

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

6

Perssinaasappel

1

Pruimtomaat

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)531 kcal
Energie (kJ)2221.7 kJ
Vetten23 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten58 g
Vezels3 g
Eiwitten30 g

Benodigdheden

Kom
Oven
Koekenpan

Instructies

Kluts het ei met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei met de helft van de gruyère, peper en zout in een kom.

Pers de sinaasappels uit.
2

Bak de speltbaguette 10 minuten in de oven. Pers ondertussen de sinaasappels uit en snijd de tomaat in plakken.

Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.
3

Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan. Voeg het ei toe en laat al roerende stollen.

Beleg de speltbaguette.
4

Snijd de speltbaguette open, smeer met de overige roomboter en verdeel de tomaat en het ei erover. Garneer met de overige gruyère.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders