
USP: Ajaam Besengek is een traditioneel Indonesisch gerecht, daar is de Besengek curry die in dit gerecht wordt gebruik van afgeleid. In dit gerecht mix je de indonesische smaak met een Hollandse klassieker; kippensoep!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1.25 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
40 gram
Besengek-currypasta
200 gram
Italiaanse groentemix
100 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
⅓ zakje(s)
Garam masala
100 gram
Kipfiletblokjes
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
⅔ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje

Tip: Eet je liever niet te pittig of maak je dit gerecht voor kinderen, gebruik dan 25 gram currypasta per persoon. Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/2 of 3/4 bouillonblokje voor 500 ml water.

Tip: De groentemix in dit gerecht bevat voornamelijk groene groenten. Groene groenten zijn onder andere rijk aan ijzer, calcium en foliumzuur. Alle drie voedingsstoffen die bijdragen aan.. zie ffacts

