
Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Rundergehakt
200 gram
Aardappelwedges
35 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Briochebroodje
100 gram
Sugarsnaps
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Soja, Tarwe)
1 cm
Verse gember
2 plak(ken)
Ontbijtspek
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
75 gram
Zoetzure komkommer
1 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Tip: Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen. Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!

Tip: Let jij op je zoutinname? Bak dan de helft van het ontbijtspek in de oven. Gebruik de rest de volgende dag bij het ontbijt of de lunch.

Tip: Houd je van gember? Voeg dan 1/2 cm per persoon extra toe.
