Deze eenpanspasta is niet alleen heel smaakvol, hij staat ook nog eens zo op tafel. Zoals de naam van het recept al zegt, heb je maar één pan nodig, waardoor je weinig afwas hebt. Wij hebben de gehaktballetjes alvast voor je gemaakt en gekruid met Italiaanse kruiden. Zo heb jij meer tijd om van dit lekkere gerecht te genieten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Champignons
½ stuk(s)
Prei
3 stuk(s)
Gemengd-gehaktballetjes met Spaanse kruiden
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
75 gram
Casarecce
25 gram
Kruidenroomkaas
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
250 ml
Zoutarme runderbouillon
Tip: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 250 ml bouillon per persoon met 1/4 bouillonblokje in plaats van een halve.
Tip: Let op, je gebruikt in dit gerecht niet alle casarecce. Je kunt de overige pasta bewaren en bijvoorbeeld gebruiken in een salade of soep. Ben je een grote eter? Voeg dan wel alle casarecce toe.
Tip: Wist je dat tomaten in blik bijna evenveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Deze maaltijd bevat per portie meer dan 400 g groente per persoon - supergezond dus!